Heeft uw kind hulp nodig met plannen en geconcentreerd werken? Ontbreekt het aan structuur, discipline of motivatie? Kortom: is leren lastig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Studieplek Zwolle is er speciaal voor leerlingen die op zoek zijn naar een studieplek waar ze rustig, prettig en met weinig afleiding het geplande huiswerk kunnen maken en het leerwerk kunnen voorbereiden.

Onze gerichte aanpak

  • Persoonlijke aandacht: Met de docent kijkt uw kind naar het ingeplande huiswerk en de toetsen. Samen maken ze vervolgens een te realiseren planning.
  • Passende lesmethodes: We gebruiken de methodes van de school van uw kind.

Voor goede studieresultaten en een beter functioneren in het (school)leven is echter meer nodig. Zo moet uw kind goed in zijn/haar vel zitten en geen spanning, stress of andere beperkingen ervaren. Daarom spreekt de Studieplek-coördinator regelmatig met uw kind om belemmeringen in het functioneren te verminderen. Het bevorderen van het welzijn van uw kind leidt vaak tot een betere motivatie en studiehouding. Belangrijk is dat uw kind zijn/haar rol hierin gaat zien.

En verder…

Uw kind krijgt een eigen studieplek waar hij/zij geconcentreerd kan werken. Daarnaast zijn er computers, kluisjes, een keuken/kantine (drinken/kleine snacks) en een inpandige fietsenstalling.

Inschrijven of liever eerst meer informatie?

Wilt u uw kind inschrijven voor de studieplek van Instituut Nijman? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

Contact