Examentraining helpt je voorbereiden op het gevreesde examen. Het moment dat je niet mag
verprutsen. Waarop je gefocust moet zijn en iedereen laat zien wat je kunt. Gestresst? Met een beetje
hulp is het niet nodig. Dat is onze examentraining: zelfvertrouwen en zekerheid zonder zenuwen.

Voor onze examentrainingen werken we samen met Lyceo. Lyceo is de grootste aanbieder van onderwijsondersteuning in Nederland: van examentraining tot leren coderen. Met een examentraining van Lyceo krijgt uw kind de beste voorbereiding op de schoolexamens en het eindexamen. De examentrainingen van Lyceo zijn bewezen effectief, voor zowel vmbo, havo als vwo. Onafhankelijk onderzoek toont aan dat een Lyceo examentraining zorgt voor een verhoging van gemiddeld tot een punt op het examen. 

Waarom examentraining?

  • Niet stressen maar presteren
  • Beter scoren, gemiddeld wel 1 punt hoger
  • Slechts 2 tot 3 dagen training
  • Steviger grip op de lesstof

Hoe werkt een examentraining?

De basis is simpel: zorgen dat uw kind de examenstof goed in de vingers heeft. Zenuwen komen vaak door gebrek aan grip op de lesstof. We herhalen alles en kijken waar uw kind moeite mee heeft. Zo zorgen we dat alle lesstof van het examen goed tussen de oren zit.

Gespecialiseerde examentrainers

De examentrainers kennen de kneepjes van het examenvak. Ze weten ook nog heel goed hoe ze zélf voor de eerste keer examen deden. Hun aanpak: goed uitleggen, rustig herhalen en controleren of alles duidelijk is. Zo niet? Dan leggen ze de stof met liefde nog eens uit.

Effectief trainen: kleine groep, veel aandacht

Examentraining wordt verzorgd in kleine groepen. De lesstof lopen we stapsgewijs door, alles komt aan bod. Schort het niet aan de kennis, maar zijn het zenuwen? We delen allerlei tips en trucs om ze in bedwang te houden en om te zetten in topprestaties.

Beter scoren en zelfvertrouwen

Een goed cijfer halen om kansen bij decentrale selectie te vergroten, is natuurlijk fantastisch. Maar het mooiste aan onze trainingen is dat ze meer dan één examen meegaan. Beter scoren geeft uw kind zelfvertrouwen. Én onze trainers leren hoe je gestructureerd werkt. Dat werkt ook bij andere vakken.

Wat kost examentraining?

We verzorgen trainingen van 2 of 3 dagen, dat hangt af van het vak.

Kosten:

  • 2-daagse training: €270/€278
  • 3-daagse training: €360

Onze examentrainingen verzorgen we samen met Lyceo.

Direct aanmelden op lyceo.nl