Bericht over examentraining n.a.v. coronamaatregelen.

Geachte klanten,

Naar aanleiding van de extra maatregelen van de overheid van 23 maart en de berichtgeving van minister Slob en de afgekondigde maatregelen met betrekking tot de eindexamens willen we graag u het volgende berichten.

Laatst bijgewerkt: 24-03-2020  13:00

Wat betekenen de coronamaatregelen voor de diensten van Instituut Nijman?

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen van de overheid van maandag 23 maart zijn op dit moment alle activiteiten van Instituut Nijman op scholen en op locaties opgeschort tot in ieder geval 6 april a.s.

Huiswerkbegeleiding op afstand en online Bijles
Daarnaast staan onze vestigingscoördinatoren klaar om uw kind op afstand te begeleiden. Dit doen we onder meer via ons leerlingvolgsysteem HOMI en onze eigen Leren Leren-methode ondersteund door videoconferencing. Inmiddels is online bijles mogelijk in alle vakken. Ons team werkt hard aan een breed pakket van aanvullende digitale diensten. Houd hiervoor onze website in de gaten, deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt, of bel voor meer informatie over online huiswerkbegeleiding en bijles naar kennispartner Lyceo op telefoonnummer: 071 790 00 40.

De tijdelijke omschakeling van onze dienstverlening op locatie naar online is volop gaande en de eerste resultaten zijn zonder meer bemoedigend. Ervaringen worden door het hele land gedeeld zodat onze ondersteuning online zo optimaal mogelijk wordt vormgegeven.

Team Instituut Nijman

Laatst bijgewerkt: 24-03-2020 10:30