Moeite met een schoolvak? Of loopt uw zoon of dochter achter met de lesstof? Met bijles werkt uw kind opgelopen achterstanden weg en komt hij of zij dit schooljaar succesvol door. We helpen met de onderdelen van een specifiek vak waar uw zoon of dochter moeite mee heeft. 

Bijles in het kort

Iedere leerling is anders. Waar de één uitblinkt in talen, is de ander weer een ster in wiskunde. Soms kan het fijn zijn om bij de vakken waar je wat meer moeite mee hebt extra hulp te krijgen. Dus heb jij moeite met een bepaald schoolvak of loop je achter met de stof? Bijles bij Instituut Nijman kan de oplossing zijn.

  • Voor vmbo-, havo- en vwo-leerlingen
  • Professionele begeleiding
  • Een-op-een begeleiding

Hoe werkt het?

Instituut Nijman biedt bijles aan voor ieder niveau en iedere jaar. Jouw kennis is voor ons het vertrekpunt. Samen met een ervaren, vaste begeleider ga je in op al jouw vragen en struikelblokken waardoor je de leerstof beter onder de knie krijgt. Daarbij kun je samen je achterstand inhalen of onvoldoende(s) wegwerken. Door de één op één begeleiding is er alle ruimte om vragen te stellen. Door het benadrukken van de sterke punten en samen te werken aan de verbeterpunten krijg je je zelfvertrouwen terug. Hierdoor kan je met een goed gevoel je toetsen ingaan, waardoor je uiteindelijk beter presteert.

Doelen van bijles

  • Benadrukken van de sterke punten
  • Werken aan de verbeterpunten
  • Extra uitleg voor de (moeilijke) lesstof

Inschrijven of liever eerst meer informatie? 

Wilt u uw kind inschrijven voor de bijles van Instituut Nijman? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Contact